fbpx

Surround yourself with people who get it!

Die uitspraak is voor mij en voor vele met mij heel belangrijk gebleken.

Waarom? Omdat het soms niet meevalt om dicht bij jezelf te blijven als je omgeving 1001 meningen op je af vuurt. Zeker als je (net als ik) heel veel en intens voelt, dan brengt dat vele voelen je nogal eens van je stuk.

Ook al ben je nog zo sterk!


Het is heerlijk om een taal te spreken die de ander begrijpt, om mensen om je heen te hebben waar je verbinding mee kunt maken op zielsniveau. Je hebt maar weinig woorden nodig als je je omringt met mensen die dat snappen en daarvoor zit je bij mij (en bij de opleiding) goed.


Ik ben Mascha, creatieve duizendpoot, een vat vol tegenstrijdigheden, dromer, doener en denker, zeer intuïtief en invoelend, eigenzinnig, sterk, kleurrijk en lief. Ik hou er niet van als iemand mij zegt dat ik iets ‘moet’ doen en ik gooi dan ook overal mijn eigen sausje overheen. Ik stimuleer anderen om hetzelfde te doen. Van mij is er maar eentje.


Ik ben mama van een tweeling en heb een levensverhaal waar ik wel wat boeken mee kan vullen.

Desondanks ben ik nooit slachtoffer van de omstandigheden en zoek ik altijd weer naar de les die het leven mij wil leren. Bovenal heb ik geleerd om niet alleen compassie voor de ander te hebben, maar vooral voor mijzelf.


Ik heb een achtergrond als juf en diagnostisch specialist en heb 9 jaar een succesvol bedrijf gehad als kinder- en oudercoach. Later ben ik mij meer gaan richten op volwassenen en daar is de Coachopleiding uit gegroeid.


Mijn kijk op het leven wil ik met veel enthousiasme doorgeven aan anderen. Dit doe ik bij de RYS Coachopleiding waarbij je niet alleen op persoonlijk vlak enorm groeit, maar ook bij het ondersteunen en adviseren van anderen. En of je nou coach wilt worden of niet, dat is een bonus. Dat je je doel in dit leven ontdekt, is veel waardevoller. En daar help ik je bij, om die laag dieper op te zoeken en jouw droom handen en voeten te geven.

De coachopleiding staat in de ‘etalage’, maar ik doe nog veel meer. Zo ontwerp ik logo’s, help ik coaches en therapeuten om hun website te maken en ik fotografeer. Dus neem contact op als ik je hierbij mag helpen.