fbpx

Mascha Jongman

Mascha is 36, mama van een tweeling, ondernemer en mentor in hart en nieren.

Waar ze het aller gelukkigst van wordt is als zij in iemands ziel mag kijken. Dan krijgt ze vleugels. En nog gelukkiger wordt ze als de ander dan ook durft te vliegen.

Mascha heeft een hoop meegemaakt en kent de donkerste dagen, zoals velen. Haar verhaal is eigenlijk jouw verhaal. Diep voelen betekent namelijk ook een intens leven. En Mascha heeft vaak de mogelijkheid gehad om naar dat stemmetje in haar hoofd te luisteren dat zei: “je doet het niet goed, stop er maar mee!’, maar ze besloot door te gaan, omdat ze WIST dat ze dingen vertelde die eigenlijk best wel goed waren ;). Ze heeft altijd een betekenisvol en kleurrijk leven willen leiden en daar hard voor gewerkt om dat ook te bereiken.

En het leven is niet gemakkelijk en ieder mens brengt zijn EGO mee. Er zijn vele mensen die rondlopen met woede, frustratie en angst. En als mens met een open hart kun je daarin meegaan, want het menselijk EGO is dol op dit soort gevoelens.
Mascha maakt echter graag de keuze om zo veel mogelijk te luisteren naar haar hart en haar intuïtie.
En ze is hier zo enthousiast over, dat ze deze lessen graag wil doorgeven aan de mensen die hier open voor staan. Ze wil er graag zijn voor mensen en wil niks liever dan een open ruimte voor ze zijn en mensen laten smelten. Of dat nu individueel of in een groep is. Voor mensen op zoek naar zichzelf en mensen die hun gave in willen zetten om anderen te helpen.

Mascha is eigenzinnig, eigenwijs, kleurrijk, extravert én introvert en enorm intuïtief. Ze ziet meteen wie iemand in potentie kan worden en waar iemand nog aan mag werken en wat al klaar is om tevoorschijn te komen. Ze is een creatieve duizendpoot en dol op fotograferen, grafisch design en alles wat het internet te bieden heeft. Ze maakt dan ook geen keuze voor ‘een ding’, maar combineert alles wat ze leuk vindt en waar ze blij van wordt.  Ze rust daarnaast ook niet voordat ze een bepaalde vaardigheid onder de knie heeft.

Ze denkt niet ‘out of the box’. Voor Mascha bestaat de box namelijk niet. Mascha is niet beter dan een ander of ‘verder’ dan een ander. Het leven gaat om verbinding maken met elkaar én je eigen kern en van daaruit (samen) iets moois neerzetten. Dat doorgeven is haar missie.

Mascha heeft jaren ervaring in het basisonderwijs en heeft een Master in Diagnostiek en Special educational needs, coaching en counseling afgerond. Ook is zij Engelen expert en intuïtie specialist en gespecialiseerd in het werken met lichtwerkers/ hoogsensitieve mensen/ aarde-engelen/ helpers (hoe je ze ook noemen wilt).
Na 7 jaar voor de klas te hebben gestaan, begon ze een praktijk voor kinder- en oudercoaching (Kinderzorgwinkel). Deze heeft ze 8 jaar succesvol gerund en honderden ouders en kinderen ondersteuning geboden. Daarna heeft ze die praktijk met veel liefde doorgegeven, omdat haar hart haar elders heen bracht. Mascha heeft diverse diploma’s en certificaten op het gebied van het reguliere vlak en de spirituele wereld. Maschajongman.nl is daaruit voortgekomen en werkt niet met hokjes en voor bepaalde typen mensen. Ze reikt alleen uit en vertelt haar verhaal en ziet vanzelf bij welke mensen die resoneert. Ze geeft gewoon haar gift.