fbpx
IMG_1335

Ik zie alle schoonheid in jou en breng het in beeld

Empowerment fotografie is voor jou als je je vaak heel onzeker voelt over jezelf. Als je moeite hebt om jezelf te zien als mooi en waardevol. Veel vrouwen zien zichzelf niet zoals ze echt zijn; een schepping van ware perfecte. Precies zoals ze zijn. Ze verstoppen zich, geven anderen graag de spotlight en maken zichzelf minder belangrijk. 

Stel je eens voor dat je een dag écht wordt gezien door mij. Dat je je niet langer meer ongemakkelijk voelt voor een camera. Dat je jezelf op beeld ziet zoals je echt bent. Dat je trots kunt zijn en groeit in je zelfvertrouwen? 

Ik ben Mascha,

en ik weet er alles van hoe kwetsbaar het voelt om gefotografeerd te worden. Om uberhaupt gezien te worden. Al je kaarten op tafel. 

Twee jaar geleden had ik maat 52 en ik wilde zo graag gezien worden en toch ook weer niet. Want als mensen zagen hoe ik er ECHT uitzag, dan hadden ze een oordeel. 

Als je anders bent, hebben mensen altijd hun oordeel klaar. En ik ben dat toentertijd gaan geloven. Na 40 kg gewichtsverlies kon ik niet meer anders dan mezelf met andere ogen te gaan bekijken. En natuurlijk is gewicht daarin niet belangrijk, maar het dwong me als het ware om me niet langer te verstoppen. 

En ook ik ben mega zelfkritisch, maar als er een mooie foto van mij gemaakt wordt, dan zie ik ineens dat ik mag zijn! Je kunt namelijk, als vrouw, een enorm vertekenend beeld van jezelf hebben. En vaak klopt die helemaal niet met de werkelijkheid. Mag ik jou laten zien hoe mooi je bent? 

Empowerment fotografie is een enorme boost voor je zelfvertrouwen!

 

Ik let overal op; dus geen angst voor onderkinnen, gekke gezichten, of rare houdingen. Ik haal het mooiste uit jou.

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1. Na betaling plannen we samen een dagdeel in, waarbij mijn focus helemaal bij jou ligt. We starten in mijn coachruimte in ‘t Harde op de Veluwe. 

Stap 2. We beginnen eerst met een coachgesrek, waarbij ik me afstem op jou en je diepgaande inzichten geef in waar bij jou de angel zit. Vervolgens vertel ik je welke stappen je kunt zetten op weg naar meer vrijheid en geluk. Ook besteden we aandacht aan het vergroten van je zelfvertrouwen. Ik laat je zien wat ik zie als ik met je in gesprek ben. Ik kijk in jouw ziel en vertaal alle schoonheid die nog verborgen zit in jou, in woorden en later in beeld. 

Stap 3. We gaan naar een buitenlocatie in de buurt. Dit kan in het bos zijn, de heide of de zandverstuiving. 

Stap 4. Ik fotografeer je wanneer je even niet oplet of niet nadenkt. Dan ben je op je mooist. Tijdens de opname geef ik je liefdevolle aanwijzingen over je houding of gezichtsuitdrukking. Ik besteed er ontzettend veel aandacht aan dat jij je op je gemak voelt. Alles is vanuit mijn afstemming op jou. Niks moet. 

Stap 5. Vervolgens keren we terug naar mijn ruimte. Ik laat je al meteen een aantal foto’s zien op mijn scherm, zodat je alvast een beetje een beeld krijgt. 

Stap 6. Binnen twee weken is het mijn intentie om minimaal 10 digitale foto’s van jezelf op hoge resolutie naar je toe te sturen 🙂

Goed om te weten; Ik heb geen vastomlijnde tijd waarop ik foto’s van je maak en hoeveel het er uiteindelijk zijn. Ik werk intuïtief en neem uitgebreid de tijd voor je en kijk wat nodig is. Het kunnen er dus 5 zijn, maar ook 30. 

Investering

Coaching en mooie foto's van jezelf
300 3 termijnen is mogelijk
  • Koffie, thee en wat lekekrs
  • Coachingsconsult en fotoshoot
  • Altijd van 13:00 tot 16:00 uur
  • Inclusief mooie, digitaal bewerkte foto's (minimaal 5)
  • Ik neem alle tijd voor je!