fbpx

Gratis inspiratieweek om jou te bekrachtigen en jouw anders zijn te vieren

Inclusief inspirerend werkboek, besloten Facebook groep met 5  live (!!!) workshops en nog veel meer waardevolle content. Van mij voor jou.

De vrijheid om jezelf te zijn...

Anders zijn en je anders voelen kan soms heel eenzaam zijn.
Deze authenticiteits inspiratie week is er voor jou als je dit gevoel wilt doorbreken en je trots wilt zijn op wie je bent. Als je je eigen pad wilt volgen en de dingen op jouw manier wilt doen. Niet meer keurig en binnen de lijntjes, maar juist iets doen omdat het simpelweg goed voelt en bij je past.

Na deze week zie je jezelf met andere ogen. Want juist datgene wat jou anders en uniek maakt, vormt de sleutel tot jouw geluk. Je anders zijn mag je vieren en tot uiting brengen, want het maakt je waardevol en een prachtig mens.

Na deze week voel je je krachtiger, je maakt andere keuzes en laat twijfels over jezelf varen. Je ontdekt dat jouw unieke ZIJN de sleutel is tot jouw geluk.

En daarnaast is het ook heerlijk om je te verbinden met anderen die zich soms net zo verloren voelen als jij. Samen is samen.
Wil je echte JIJ opstaan?

Doe ook mee van 25-29 oktober (daarna doorlopend)

Na inschrijving ga je ermee akkoord dat je op mijn mailinglijst komt te staan. Ik stuur je hooguit 2x per maand een mailtje en altijd met waardevolle inhoud.