Ontdek je zielendoel

Ben je altijd maar op zoek naar een andere invulling van je leven? Maar raakt je gefrustreerd, omdat je er niet achter komt WAT jouw pad dan is? Ben je onzeker over wat anderen van je vinden en raak je daarom telkens van jezelf verwijderd? Zou je meer willen leven vanuit je hart en minder vanuit je hoofd? Kom erachter wie je bent, wat je kunt, wat jouw pad is er hoe je daar komt.

Website voor coaches en therapeuten

Wil je een eigen website laten maken, maar weet je niet waar te beginnen? Wil je niet ontzettend veel geld kwijt zijn aan een website die je zelf niet kunt veranderen? Wil je een website die helemaal uitstraalt wie jij bent? Of heb je al een site, maar wil je er zelf een maken die beter aan jouw wensen voldoet? Maak dan samen met Mascha jouw eigen website!

Een sprankelend aanbod

Ben je coach of therapeut of sta je op het punt om een praktijk te starten, maar wil je geen duizend in een dozijn worden? Ben je een tikkie eigenwijs en anders dan anderen en wil je dat je aanbod hier een relflectie van is? Wil je dolgraag authentiek aanbod creƫren, maar komt je toch telkens op hetzelfde uit? Mascha helpt je buiten de gebaande paden te kijken en een uniek aanbod neer te zetten voor je bedrijf!